• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Prieel platdak Deventer

Prieel platdak Deventer

Dit houten prieel type Deventer, welke is afgebeeld, heeft een plat dak bedekt met EPDM dakfolie en heeft rondom het dak een dak overstek met een dubbele boeiboord. De dikke staanders 120x120 mm staan in een paalhouder. Er zijn hier 2 vaste ramen met roeden geplaatst. 

Het prieel kan volledig gemaakt worden van geïmpregneerd scandinavisch vuren hout. Zo'n prieel kan volledig op wens gemaakt worden. Dit inspiratie model heeft volgende indeling van wanden hebben:

  • Achterzijde: Volledig dichte wand

  • Linkerzijde: 1/3 wand, 1/3 raam en 1/3 open

  • Rechterzijde:Volledig dichte wand

  • Voorzijde: 1/3 deel raam

  • Er zijn natuurlijk ook andere mogelijkheden, ander soort hout, andere afmetingen, enzovoort.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kiest zelf, het houtsoort, de afmetinen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc.

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK