Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Prieel plat dak Klazienaveen

Prieel plat dak Klazienaveen

Dit gezellige hoekprieel type Klazienaveen past in iedere tuin! Door de half dichte zijwanden kunt u zelf bepalen waar u de opening van het prieel wilt hebben, of zoals op de afbeelding: aan beide kanten toegangelijk maken. De overkapping/prieel is gefabriceerd van vurenhout.Dit vurenhout is volledig geïmpregneerd, wat betekend dat het voor u de komende 25 jaar onderhoudsvrij is. Dit prieel staat op de afbeelding vrijstaand, maar kan ook als aanbouw gebouwd worden. Dit prieel wordt als bouwpakket geleverd.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook een vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

Houtsoort: Geimpregneerd vuren
Dakbedekking: EPDM rubber folie
Staanders: 120x120 mm

Zit het houten prieel/hoekprieel zoals u het wenst er niet tussen? U kunt ook een maatwerk offerte aanvragen via de groene knop. Geef uw wensen door en wij zullen geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK