• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Paardenstal zadeldak + overkapping Hoefslag

Paardenstal zadeldak + overkapping Hoefslag

Deze veel verkochte paardenstal met overkapping is opgebouwd uit geïmpregneerd vuren hout, golfplaten als dakbedekking, één paardendeur, een pvc dakgoot en een hardhouten ringbalken als fundering. Deze paardenstal met overkapping heeft zoals te zien is op de afbeelding, een houten framewerk aan de binnenzijde. Dit framewerk kan aan de binnenzijde van de stal afgetimmerd worden met betonplex.

De materialen, afmetingen, de indeling van de deuren en ramen zijn geheel naar uw wens aan te passen. Bent u benieuwd wat deze paardenstal naar uw wens gaat kosten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK