• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Overkapping platdak 4 vakken Workum

Overkapping platdak 4 vakken Workum

Deze houten aanbouw veranda, inspiratie model Workum, is afgebeeld met een plat dak. Op de afbeelding is de veranda uitgevoerd met hardhouten staanders met een dikte van 145x145mm plus schoren. Het dak van deze aanbouw veranda is gefabriceerd uit geïmpregneerd vurenhout en is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie, waarbij het hemelwater wordt afgevoerd middels een dakdoorvoer.

Rondom het dak, is een overstek met boeiboorden gemaakt. Standaard wordt deze overkapping als "doe het zelf" bouwpakket bij u thuis geleverd. Wij hebben natuurlijk ook een eigen montage team.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kiet zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc.

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

DETAILS

Specificaties zoals afgebeeld:

Totale hoogte:   2,45 m
Houtsoort:   Geïmpregneerd vurenhout + hardhouten staanders
Materiaal dak:   EPDM dakbedekking
Goten:   PVC gootuitloop exclusief regenpijp

Bent u benieuwd wat de houten overkapping aangepast aan uw wensen gaat kosten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK