Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Moderne tuinhuis Red-Cedar Kubus

Moderne tuinhuis Red-Cedar Kubus

Modern tuinhuis type Kubus is opgebouwd uit houten frames betimmerd met Western Red Cedar. Het Red Cedar hout is onbehandeld en is van nature voldoende beschermd tegen houtaanslagen. Het hout van dit moderne tuinhuis type Kubus zal in verloop van tijd vergrijzen, wat een prachtige, natuurlijke uitstraling geeft. Het tuinhuis kan worden geleverd met een enkele deur of een dubbele deur. Dit moderne tuinhuis Red-Cedar wordt als bouwpakket geleverd. Hieronder staan de specificaties vermeld, van het Kubus tuinhuis zoals hier afgebeeld. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook ons vakkundige montage-team inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

Specificaties zoals afgebeeld:  
Wandhoogte:   2,25 m.
Totale hoogte:   2,37 m.
Fundering:   Hardhouten funderingsregel
Wanden:   Western red cedar
Materiaal dak:   EPDM dakbedekking
Goten:   PVC dakdoorvoer
Ramen:   n.v.t.
Deuren:   1 enkele deur

De materialen, afmetingen en de indeling van deuren en ramen zijn naar wens aan te passen. Bent u benieuwd wat het moderne tuinhuis aangepast aan uw wensen gaat kosten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK