• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Modern tuinhuis platdak Elkerzee

Modern tuinhuis platdak Elkerzee

Dit moderne tuinhuis type Elkerzee heeft een platdak. Standaard heeft dit tuinhuis een enkele deur, maar natuurlijk kunnen we hier ook een ander type deur in plaatsen. Op de foto staat het huisje met een hardhouten dubbele deur afgebeeld en tevens zijn de staanders uitgevoerd in hardhout (een mooie en duurzame oplossing).

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout.

Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst. U bepaalt zelf, de houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc

Ook zijn er mogelijkheden voor een lichtkoepel en / of om het tuinhuis geheel te isoleren

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook ons vakkundige montage-team inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK