Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Modern tuinhuis met luifel

Modern tuinhuis met luifel

Modern tuinhuis in het hout soort Red-Cedar met zadel/puntdak en kopluifel. Dakbedekkings mogelijkheden zijn dakpanplaten en shingles in diverse kleuren. Ook is er een mogelijkheid voor de keuze dakpannen (beton sneldekpan) of andere dakpannen. De kopluifel is aan de onderkant afgetimmerd met een plafond van Red-Cedar hout. Toegepast en in combinatie met Red-Cedar hout, hard houten ramen en deuren. De staanders zijn uitgevoerd in hardhout, geplaatst op verstelbare beton poeren. De dakgoot welke toegepast kan worden, is PVC en zink.

Standaard wordt dit tuinhuis geleverd met een enkele deur, u kunt uiteraard kiezen uit een ruim aanbod  (brede of dubbele) deuren en ramen voor uw tuinhuis. 

Uiteraard is dit tuinhuis ook samen te stellen met andere houtsoorten, zie de mogelijkheden bij informatie/materiallkeuze op deze website.

 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook een vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK