Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Luxe houten carport het Gooi

Luxe houten carport het Gooi

Deze luxe carport is afgebeeld met robuuste staanders met een sierverdikking wat een nostalgische uitstraling geeft. De houten carport type Het Gooi heeft een plat dak en een sierlijst op de boeiboord. 

Deze luxe carport is gefabriceerd uit onder druk geïmpregneerd Vuren hout, welke later in een witte kleur is geschilderd.

Hieronder staan de specificaties vermeld van de luxe houten carport zoals die is afgebeeld. De materialen, afmetingen, eventueel indeling van de wanden zijn naar wens aan te passen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook een vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

Specificaties zoals afgebeeld:

Carport:   6,0 x 7,0 m
Palen:   145 x 145 mm + verdikking
Oppervlakte:   42 m2
Doorrij hoogte:   2,18 m
Totale hoogte:   2,45m
Fundering:   Betonpoeren (optie)
Materiaal dak:   EPDM dakbedekking
Goten:   PVC gootuitloop

Zit de houten carport zoals u het wenst er niet tussen? U kunt ook een maatwerk offerte aanvragen via de groene knop. Geef uw wensen door en wij zullen geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK