Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Luxe houten carport schuur Koudekerk

Luxe houten carport met schuur type Koudekerk

Deze eiken houten karakteristieke schuur met carport is een juweel van een bouwwerk en een mooie toevoeging bij u woning.

Het dak is uitgevoerd met een dakshingles dak in de kleur zwart, de shingles zijn ook verkrijgbaar in de kleur rood en groen. Ook is er een mogelijkheid om voor metalen dakpanplaten te kiezen, deze zijn verkrijgbaar in de kleur antraciet en terracotta. Echte dakpannen (beton sneldekpan) of andere dakpannen behoren ook tot de mogelijkheden.

De schuur met carport is opgebouwd uit prefab wanden van houten regels met eiken houten Zweeds rabat wandplanken.  

Op de afbeelding zichtbaar, wordt deze schuur met carport geleverd met een enkele dichte deur en divers ramen, u kunt uiteraard ook kiezen uit een ruim aanbod  (brede of dubbele) deuren en ramen voor deze schuur. Een vloer in schuur behoort ook tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden. vraag snel een vrijblijvende offerte aan via de knop offerte aanvragen op de website!

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook een vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK