Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Houten veranda Westerbork

Houten veranda Westerbork

Deze houten veranda type Westerbork is afgebeeld met opale polycarbonaatplaten van 16mm dik. De palen en gordingen zoals afgebeeld zijn gefabriceerd uit Larikshout. Er zijn natuurlijk ook andere houtsoorten te verkrijgen. Bij type Westenbork kunt u ook kiezen voor dichte zijwanden (optioneel). Alles is in te vullen naar uw eigen wens. Deze houten veranda wordt als bouwpakket geleverd inclusief duidelijke bouwtekening. Wilt u liever niet zelf bouwen? Tegen een meerprijs kunt u dit uitbesteden aan ons vakkundige montageteam. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook ons vakkundige montage-team inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

Specificaties zoals afgebeeld:

Palen:   145x145 mm + schoren
Doorloophoogte:   230 cm
Totale hoogte:   Kan op iedere gewenste hoogte gemonteerd worden
Materiaal dak:   16 mm polycarbonaat
Dakgoot:   Optie
Zijwanden:   Optie

Zit de houten veranda zoals u het wenst er niet tussen? U kunt ook een maatwerk offerte aanvragen via de oranje knop. Geef uw wensen door en wij zullen u geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK