Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Houten veranda plat dak Elspeet

Houten veranda plat dak Elspeet

Deze vrijstaande houten veranda type Elspeet is afgebeeld met een plat dak, dichte achterwanden, zijwanden en 2 kleine voorwanden van 125cm volledig gefabriceerd van vurenhout geïmpregneerd. Het dak van deze vrijstaande veranda is bedekt met een hoogwaardige EPDM dakbedekking. Standaard wordt deze vrijstaande veranda als bouwpakket geleverd zonder wanden en ramen. Deze zijn als optie te bestellen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook een vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

Specificaties zoals afgebeeld:

Ramen:   2x 73x73 cm enkel glas
Totale hoogte:   2,45 m
Houtsoort:   Geimpregneerd vuren
Materiaal dak:   EPDM dakbedekking
Goten:   PVC gootuitloop excl. regenpijp

Zit de houten veranda met plat dak zoals u het wenst er niet tussen? U kunt ook een maatwerk offerte aanvragen via de groene knop. Geef uw wensen door en wij zullen geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK