Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Houten veranda Boskoop

Houten veranda Boskoop

Deze houten veranda type Boskoop, bestaande uit gezaagd Lariks/Douglas hout, heeft een plat dak bedekt met EPDM dakbedekking en is afgewerkt met een aluminium daktrim. De staanders hebben een dikte van 120x120mm maar kunnen uiteraard ook uitgevoerd worden in 150x150mm of 200x200mm. De vlonder maakt de houten veranda helemaal af. Het geheel wordt standaard als bouwpakket geleverd, maar als u liever niet zelf wilt bouwen, kunt u dit (tegen een meerprijs) ook uitbesteden aan ons vakkundige montageteam. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook ons vakkundige montage-team inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

Specificaties houten veranda:

Palen:   12 x 12 cm  
Hekwerk:   n.v.t.  
Doorloophoogte:   2,10 m  
Totale hoogte:   2,40 m  
Fundering:   Betonpoeren (optie)  
Houtsoort:   Lariks / Douglas hout  
Materiaal dak:   EPDM rubberfolie  
Goten:   PVC dakdoorvoer     

Zit de houten veranda zoals u het wenst er niet tussen? U kunt ook een maatwerk offerte aanvragen via de oranje knop. Geef uw wensen door en wij zullen u geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK