Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Houten tuinhuis terrasoverkapping Makkum

Houten tuinhuis terrasoverkapping Makkum

Het tuinhuis met terrasoverkapping type Makkum is volledig onder druk geïmpregneerd. Zoals u ziet op de afbeelding, heeft de terrasoverkapping een compleet andere afmeting dan het tuinhuisje. De staanders die gebruikt worden onder de overkapping hebben een dikte van 120x120mm. Het dak heeft een kleine helling zodat water niet op het dak kan blijven staan. Alles wordt compleet als bouwpakket geleverd.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook ons vakkundige montage-team inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen.

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

Dikte staanders onder de luifel 120x120 mm.
Dakoversteek: 20 cm. rondom.
De wanden van het prefab tuinhuis bestaan uit frames die betimmerd zijn met rabat planken.
Het tuinhuis wordt compleet geleverd met Komo vacuumdruk geïmpregneerd en Hifix gefixeerd vurenhout. Deze behandeling zorgt ervoor dat het hout de eerste 25 jaar niet geschilderd hoeft te worden. 

  • Inclusief bevestigingsartikelen.
  • Inclusief hang-/sluitwerk
  • Inclusief EPDM dakbedekking
  • Inclusief PVC gootuitloop ca. 30 cm.
  • Inclusief een dichte enkele deur

Bent u benieuwd welke type ramen en deuren u kunt plaatsen in dit tuinhuis? Zie overzicht ramen en deuren.

Natuurlijk kunnen er ook wanden in de overkapping geplaatst worden. U kunt zelf kiezen wat de lengte van deze wanden moet worden. Hieronder vindt u een paar voorbeelden:

 

 
Tuinhuis + terrasoverkapping met een dichte achterwand   Tuinhuis + terrasoverkapping met een dichte achterwand en een dichte zijwand 

Wilt u het tuinhuis type Makkum met overkapping / carport geleverd hebben in een ander houtsoort, hoogte, vorm, of met isolatie, etc ? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK