• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Houten tuinhuis carport Oegstgeest

Tuinhuis afbeelding
Keuze houtsoort

Keuze houtsoort

Epdm platdakbedekking

Epdm platdakbedekking

Keuze fundering

Keuze fundering

Keuze deuren

Keuze deuren

Keuze isolatie

Keuze isolatie

Kleurenkaart Koopmans

Kleurenkaart Koopmans

Houten tuinhuis carport Oegstgeest

Dit moderne houten tuinhuis met overkapping type Oegstgeest is een echte hardloper. Het tuinhuis is ideaal, om bijvoorbeeld als bergruimte te gebruiken en de veranda om heerlijk onder te vertoeven. Dit houten tuinhuis met veranda, heeft een platdak en een enkele deur. Het tuinhuis wordt opgebouwd uit geïmpregneerd vurenhouten op framewerk. In ons assortiment, hebben wij meerderen soorten zwart hout. Ook hebben wij de verf, om het tuinhuis te schilderen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U bepaalt zelf, de houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc. 

Ook is er een mogelijkheid tot het plaatsen van een lichtkoepel en om de berging te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK