Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Houten tuinhuis carport Oegstgeest

Houten tuinhuis carport Oegstgeest

Dit moderne houten tuinhuis met overkapping type Oegstgeest (ook wel veranda of luifel genoemd) is een echte hardloper. Het tuinhuis is ideaal om bijvoorbeeld als bergruimte te gebruiken en de veranda om heerlijk onder te vertoeven. Dit houten tuinhuis met veranda, heeft een platdak en een enkele deur. Het tuinhuis wordt opgebouwd uit geïmpregneerd vurenhouten op framewerk (Paneelbouw/ prefab) elementen.

De staanders zijn uitgevoerd in geïmpregneerd vurenhout met afmeting, 120 x 120 mm, geplaatst op verstelbare beton poeren. 

Wij leveren de bouwwerken onbeschilderd, de beits gebuikt zoals weer gegeven op de foto, kunnen wij wanneer gewenst erbij leveren. 

Uiteraard is dit tuinhuis ook samen te stellen met andere houtsoorten, zie de mogelijkheden bij informatie/materiaalkeuze op deze website.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook ons vakkundige montage-team inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen.

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK