• Eénvoudige bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Levering door heel NL en BE

Houten overkapping plat dak Winsum

Houten overkapping plat dak Winsum

Dit houten prieel type Winsum is een veel verkocht model. Het vrijstaande prieel is erg populair onder de echte tuinliefhebbers. Hiermee maakt u uw tuin klaar voor niet alleen het voorjaar en de zomer, maar kunt u genieten van alle seizoenen. Bij dit type is gekozen voor een dichte achterwand, een dichte zijwand en een half-dichte zijwand. Dit kunt u naar eigen wens indelen en aanpassen. Voor de fundering is gebruik gemaakt van betonpoeren. Het prieel op de afbeelding is gemaakt van geïmpregneerd vurenhout. Andere houtsoorten zijn natuurlijk mogelijk. Ook dit houten prieel type Winsum wordt in eigen fabriek geproduceerd.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook ons vakkundige montage-team inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

Prieel Winsum Specificaties zoals afgebeeld:

Prieel plat dak:  630x300 cm
Palen:  120x120 mm
Totale hoogte:  245 cm
Wanden:  Zweeds rabat
Materiaal dak:  EPDM dakbedekking
Goten:  PVC gootuitloop (exclusief regenpijp)
Houten boeiboord:  19x195 mm, afgewerkt met een aluminium daktrim
Dakoversteek:  15 cm rondom

Zit het prieel met platdak zoals u het wenst er niet tussen? Wilt u liever een andere houtsoort, vorm of indeling van de wanden? U kunt ook een maatwerk offerte aanvragen via de oranje knop hieronder. Geef uw wensen door en wij zullen u geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK