Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Houten overkapping plat dak Sloten

Houten overkapping plat dak Sloten

Dit mooie buitenverblijf type Sloten valt onder de categorie 'prieel met plat dak'. Dit vrijstaande prieel is een aanrader voor iedereen die graag in alle seizoenen wil blijven genieten van de tuin. Als dakbedekking is hoge kwaliteit EPDM rubberfolie gebruikt. Het buitenverblijf / prieel zoals afgebeeld is gebouwd van Larikshout. Dit is optioneel. Standaard wordt dit type Sloten uitgevoerd in geïmpregneerd vurenhout. De wanden kunt u zo ver dicht of open laten als u wenst. Op de afbeelding zijn alleen de achterwand en één zijwand dicht gemaakt.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook ons vakkundige montage-team inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen.

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

Specificaties zoals afgebeeld:

Palen:   145x145 cm (standaard 120x120 mm)
Totale hoogte:   2,45 m
Houtsoort:   Larikshout (optioneel)
Materiaal dak:   EPDM dakbedekking
Goten:   PVC gootuitloop exclusief regenpijp

Zit het buitenverblijf met plat dak zoals u het wenst er niet tussen? U kunt ook een maatwerk offerte aanvragen via de oranje knop. Geef uw wensen door en wij zullen u geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK