• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Houten kapschuur lessenaarsdak Fijnaart

Houten kapschuur lessenaarsdak Fijnaart

De veel verkochte houten overkapping / kapschuur type Fijnaart heeft een lessenaarsdak, een dichte achterwand, een dichte rechter zijwand en een linker zijwand van ca. 100cm. De houten kapschuur is gemaakt van volledig geïmpregneerd vurenhout met wanden betimmerd met Zweeds rabat planken. De houten kapschuur heeft bitumen dakshingles als dakbedekking. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U bepaalt zelf, de houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc. 

Ook is er een mogelijkheid tot het plaatsen van een lichtkoepel.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook ons vakkundige montage-team inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

Specificaties zoals afgebeeld:

Palen:   120x120 mm
Totale hoogte:   270 cm
Wanden:   Geïmpregneerd vuren Zweeds rabat planken
Materiaal dak:   Bitumen dakshingles
Goten:   PVC dakgootset
Boeiboord:   Geïmpregneerd vurenhout 19x145 mm

Zit de houten kapschuur met lessenaarsdak zoals u het wenst er niet bij? U kunt ook een maatwerk offerte aanvragen via de oranje knop. Geef uw wensen door en wij zullen u geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK