Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Houten dubbele carport Norg

Houten dubbele carport Norg

Deze robuuste dubbele carport met plat dak is afgebeeld met palen van 145x145mm. De houten carport geeft plek voor 2 auto's, maar met langere palen kan deze houten dubbele carport ook gebruikt worden voor een caravan, boot of camper. Het hout van de carport is Vuren hout, waarvan de staanders altijd geïmpregneerd zijn. Het dak is bedekt met EPDM dakbedekking en afgewerkt met houten boei en aluminium daktrim. 

Het hout van de carport is vuren hout waarvan de staanders altijd geimpregneerd zijn. Het dak is bedekt met EPDM dakbedekking en afgewerkt met houten boei en aluminium daktrim. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook een vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

Specificaties:

Palen:   120x120 mm
Max doorrij hoogte:   2,50 m
Max totale hoogte:   2,80 m
Materiaal dak:   EPDM dakbedekking
Goten:   PVC gootuitloop

Zit de houten carport zoals u het wenst er niet tussen? U kunt ook een maatwerk offerte aanvragen via de groene knop. Geef uw wensen door en wij zullen geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK