Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Houten carport zadeldak Sassenheim

Houten carport zadeldak Sassenheim

Deze houten carport type Sassenheim is afgebeeld met een topgevel bestaande uit schaaldelen, een zadeldak en heeft als dakbedekking metalen dakpanplaten. Standaard wordt deze carport geleverd met daksingels.De carport wordt gefabriceerd met geïmpregneerd Vuren houten staanders, liggers en dakbeschot. Op de afbeelding is deze carport te zien met Lariks / Douglas hout. Dit is optioneel. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook een vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

Specificaties:

Palen:  120x120 mm + schoren
Doorrij hoogte:   Max 2,25 mtr
Materiaal dak:   Dakpanplaten
Goten:   Optie

Zit de carport met zadeldak zoals u het wenst er niet tussen? U kunt ook een maatwerk offerte aanvragen via de groene knop. Geef uw wensen door en wij zullen geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK