Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Houten carport Kalverdijk

Houten carport Kalverdijk

Deze houten carport type Kalverdijk met een zadeldak is één ruimte en verdeeld in twee parkeerplaatsen, gesplitst door een tussenschot van 50cm in het midden. 

De gebruikte houtsoort op de afbeelding is geïmpregneerd vurenhout. Gegarandeerd 25 jaar onderhoudsvrij. U kunt de carport natuurlijk een kleur schilderen als u dit wilt, maar dit is niet nodig. Ook kunt u optioneel kiezen voor elektrische deuren. De carport wordt geleverd als bouwpakket.  

Hieronder staan de specificaties vermeld van de houten carport zoals die is afgebeeld. De materialen, afmetingen, de indeling van deuren en ramen zijn naar wens aan te passen. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook een vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

Specificaties:

Carport:   7 x 5 m
Ramen   Geen 
Oppervlakte:   35m2
Doorrij hoogte:   2,30 m
Totale hoogte:   2,85 m
Fundering:   Betonplaat
Wanden:   Geimpregneerd vuren
Materiaal dak:   Daksingels
Goten:   PVC

Zit de houten carport zoals u het wenst er niet tussen? U kunt ook een maatwerk offerte aanvragen via de groene knop. Geef uw wensen door en wij zullen geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK