Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Houten aanbouw carport Wassenaar

Houten aanbouw carport Wassenaar

Deze houten aanbouw carport / overkapping kan eenvoudig geplaatst worden aan een huis, garage of ander bouwwerk. Deze aanbouw carport is afgebeeld met een lessenaarsdak bedekt met bitumen dakleer (daksingels is ook mogelijk zonder meerprijs), geimpregneerd vuren hout en een sierlijk afgewerkte boeiboord. Deze aanbouw carport wordt thuis geleverd als een bouwpakket.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook een vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

Specificaties aanbouw carport

Palen:   12 x 12 cm
Doorrij hoogte:   Max 2,50 m
Totale hoogte:   Max 2,70 m
Materiaal dak:   Daksingels 
Goten:   PVC gootuitloop

Zit de houten aanbouw carport zoals u het wenst er niet tussen? U kunt ook een maatwerk offerte aanvragen via de groene knop. Geef uw wensen door en wij zullen geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK