• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Garage zadeldak Bakel

Garage zadeldak Bakel

Deze ruime garage, inspiratie model Bakel, met zadeldak heeft metalen dakpanplaten als dakbedekking en is hier afgebeeld met 1 garage deur, 1 enkele loopdeur, 4 vaste ramen (waarvan er 2 bovenaan de gevel zijn geplaatst), een pvc dakgoot en een hardhouten ringbalk met piketpalen, als fundering. Een ander soortige dakbedekking is natuurlijk ook mogelijk.

Deze houten garage is opgebouwd met prefab wanden van geïmpregneerd vurenhout. De garage heeft over de gehele lengte een zolder. Zoek een ander soort hout, zie onze materiaal keuze, onderaan onze website.

Hieronder staan de specificaties vermeld van de houten garage op maat zoals hier is afgebeeld. De materialen, afmetingen, de indeling van deuren en ramen zijn naar wens aan te passen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kiest zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

Bent u benieuwd welk type ramen en deuren u kunt plaatsen in deze garae? Zie overzicht ramen en deuren.

Benieuwd naar uw prijs? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan, voor een garage met zadeldak op maat!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK