• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te monteren, ons montageteam staat klaar
  • Levering door heel NL 

Garage platdak Zeewolde

Garage platdak Zeewolde

Deze houten garage, inspiratie model type Zeewolde, heeft een platdak en rondom het dak, een dak overstek en een boeiboord. Er is hier een set dubbele garagedeuren geplaatst, welke verticaal zijn betimmerd. Als dakbedekking is er EPDM dak rubberfolie gelegd en afgewerkt met een aluminium dakstrip. In het dak is een PVC dak doorvoer aangebracht en aan de onderkant van de wanden is een hardhouten regel tegen optrekkend vocht gemaakt. De garage, met plat dak wordt opgebouwd met prefab wanden van geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Het geheel staat op een beton klinker plateau. U kunt natuurlijk ook een ander houtsoort kiezen, een ander model en andere garagedeuren.

Deze garage wordt geheel op maat gebouwd worden, zoals u het wenst.

De materialen, afmetingen, de dakvorm, het model, de indeling van de deuren en ramen zijn naar wens aan te passen. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elke garage, kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam, staat voor u klaar.

Ontwerp uw eigen garage en kies zelf, een houtsoort, het model, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Er is een mogelijkheid voor het plaatsen een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster in het dak en/of om de garage te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montagehandleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK