• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Carport zadeldak dubbel + berging Koudekerk

Carport zadeldak dubbel + berging Koudekerk

Deze houten karakteristieke berging/schuur met carport, type Koudekerk, is een juweel van een bouwwerk en een mooie toevoeging bij u woning en in de tuin.

Het dak is uitgevoerd met een dakshingles in de kleur zwart, deze shingles zijn ook verkrijgbaar in de kleur rood en groen. Ook is er een mogelijkheid om voor metalen dakpanplaten te kiezen, deze zijn verkrijgbaar in de kleur antraciet en terracotta. Echte dakpannen (beton sneldekpan) of andere dakpannen behoren ook tot de mogelijkheden. Veelal wordt dit bouwwerk geleverd in Douglas Zweeds rabat hout.

De berging/schuur met carport is opgebouwd uit prefab wanden op hard houten regels, tegen het optrekkend vocht.  

Op de afbeelding zichtbaar, wordt deze schuur met carport geleverd met een enkele dichte deur en diverse ramen, u kunt uiteraard ook kiezen uit een ruim aanbod  (brede of dubbele) deuren en ramen voor deze schuur. Een vloer in schuur behoort ook tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden. vraag snel een vrijblijvende offerte aan via de knop offerte aanvragen op de website!

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U bepaalt zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK