• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Carport platdak Cadzand

Carport platdak Cadzand

Deze carport met een platdak heeft rondom het dak, een dak overstek met een dubbele boeiboord. De carport kan vrijstaand opgebouwd worden, maar deze kan ook eenvoudig tegen een muur of een ander bouwwerk bevestigd worden. De carport is perfect te gebruiken voor het stallen van uw  auto, caravan en/of camper. Deze carport is opgebouwd met Douglas hout en kan ook worden geleverd met geïmpregneerd vuren hout en heeft als dakbedekking EPDM dak rubberfolie. Op de beton poeren staan de staanders, met schoren. U kunt zelf, de hoogte, breedte en de lengte van uw carport, kiezen. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, de hoogte van de staanders met of zonder schoren, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc.

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel, vlakglas lichtvenster  en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK