Op zoek naar een maatwerk tuinhuis of garage?

Doorloop ons stappenplan

Carport plat dak voor caravan / camper Hillegom

Carport plat dak voor caravan / camper Hillegom

Deze houten carport voor een caravan of camper kan vrijstaand opgebouwd worden, maar deze kan ook eenvoudig tegen een muur bevestigd worden. Deze houten carport is dan perfect te gebruiken voor het stallen van caravans en campers. Deze overkapping wordt geleverd met geïmpregneerd vuren hout en heeft als dakbedekking EPDM rubber folie. Uw bepaald de hoogte van deze carport. De houten carport wordt als bouwpakket thuis geleverd.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook een vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

  • Houtsoort: Geimpregneerd vuren
  • Dakbedekking: EPDM dakbedekking 
  • Dakbeschot: Planken 19 mm
  • Staanders: 120 x 120 mm (Als optie 145 x 145 mm)

De zijwanden van de carport kunnen ook worden dicht gemaakt. Op deze afbeelding staat de carport vrij, maar deze is ook aan een bestaande muur te bouwen.  

Zit de carport zoals u het wenst er niet tussen? U kunt ook een maatwerk offerte aanvragen via de groene knop. Geef uw wensen door en wij zullen geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001Tuinhuisjes maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK