• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Berging + overkapping Medemblik

Berging + overkapping Medemblik

Deze houten berging met overkapping is afgebeeld met een zadeldak bedekt met golfplaten, een PVC dakgoot, 2 vaste ramen en een boerendeur. De houten berging is opgebouwd uit geïmpregneerd vurenhouten wanden. 

Als fundering is er gebruik gemaakt van Azobé hardhouten balken. Door de hoogte kan deze houten berging ook opgebouwd worden met een zolder.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U bepaalt zelf, de houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren?

Tegen een meerprijs kunt u ook ons vakkundige montage-team inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen.

Vraag naar de mogelijkheden; bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

DETAILS

Specificaties:    
     
Berging:   3,5 x 3,0 m  
Overkapping:   4,0 x 3,0 m  
Oppervlakte:   22,5 m2  
Wandhoogte:   2,10 m  
Totale hoogte:   3,50 m  
Fundering:   Hardhouten ringbalk  
Wanden:   Geimpregneerd vuren  
Materiaal dak:   Golfplaten  
Goten:   PVC  
Ramen:   2 vaste ramen  
Deuren:   1 boeren deur

Bent u benieuwd wat het tuinhuis aangepast op uw wensen gaat kosten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

 
Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK