Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284

.

Vakantiewoning kopen. Houten vakantiewoning op maat bouwen

Houten vakantiewoning

Wie wilt het nu niet? Een vakantiewoning op maat gebouwd waarbij u heerlijk tot rust kunt komen. Houten vakantiewoningen zijn te koop in vele varianten zoals een houten woning met een gezellige veranda en robuuste balken of een moderne vakantiewoning met een plat dak en strakke lijnen. Een vakantiehuis gecombineerd met een tuinhuis, houten schuur of houten garage is natuurlijk ook prima mogelijk. Hieronder vindt u diverse modellen waarbij u ideeën kunt opdoen. Een houtbouw vakantiewoning kunt u laten bouwen op maat zoals u het wenst. De materialen die wij gebruiken zijn alleen hoogwaardig en wordt alleen aangeboden van de beste kwaliteiten. 

 

Vakantiewoning laten bouwen

Een vakantiewoning kan samengesteld worden uit verschillende houtsoorten zoals standaard geimpregneerd vuren, red cedar of eiken om een paar voorbeelden te noemen. Voor de ramen en deuren hebben we een assortiment waaruit u kunt kiezen, maar wilt u een andere maat dan is dit ook geen probleem. We kunnen de ramen en deuren op maat maken voor u. Een houten vakantiewoning kan verdeeld worden in meerdere ruimte's zoals een toilet, badkamer, woonkamer, keuken, slaapkamer, houten berging en ook een 2de etage of zolder kan geplaatst worden in deze mooie chalets.

Een vakantiewoning kunt u bij ons laten bouwen van a tot z. Naast het ontwerpen en fabriceren van de vakantiewoning kunnen wij zorgdragen voor het fundament en schilderwerk. De meeste vakantiewoningen worden op een betonnen plateau gebouwd en dat is ook de beste manier om een houten woning te plaatsen. Deze betonnen plateau's kunnen wij storten + voor de grondwerkzaamheden bent u bij ons bij het juiste adres.

 

Vakantiewoning kopen

Heeft u hieronder of elders op onze website bij de categorie blokhutten, houten chalets, houten huis, recreatiewoningen of houten zomerhuizen een vakantiewoning gezien die u aanspreekt? U kunt bij iedere chalet een offerte aanvragen via de groene offerte aanvraagknop, maar u kunt ons ook gewoon per mail benaderen voor een vrijblijvende offerte. Ons mail adres is info@1001tuinhuisjes.nl. Zodra wij een aanvraag van u hebben ontvangen zullen wij samen met u de wensen   goed doornemen zodat wij u een passend aanbod kunnen toesturen. Indien u het wenst kunnen wij ook bij u op gesprek komen.

 

         

Vakantiewoning Lommel 

 

 Vakantiewoning Dorp  

 

 Vakantiewoning Halen   

 

       
         

 Vakantiewoning Hasselt 

 

 Vakantiewoning Zolder 

 

 Vakantiewoning Hoeselt