Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284

.

Een houten tuinpaviljoen op maat? Bekijk alle tuinpaviljoens

Houten tuinpaviljoen

Een houten tuinpaviljoen maakt de tuin echt helemaal af. Onze tuinpaviljoens kunnen gefabriceerd worden met open wanden zodat je een houten prieel creëert, maar een houten tuinpaviljoen kan ook helemaal dicht gemaakt worden zodat je heerlijk in kunt verblijven. De vele ramen in de wanden, het puntige dak en de aantal hoeken maken de tuinpaviljoen herkenbaar. Natuurlijk kan het ook gebruikt worden als een houten berging . Hieronder hebben diverse modellen als voorbeeld afgebeeld zodat u ideeën kunt opdoen. Bij ieder model kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.
 

Tuinpaviljoen bouwen

Onze houten tuinpaviljoenen kunnen wij als bouwpakket leveren, maar tegen een meerprijs kunnen wij het ook voor u opbouwen in de tuin. Indien u de tuinpaviljoen als bouw geleverd wilt hebben zullen wij een duidelijke bouwtekening meeleveren en de daarbij behorende spijkers en schroeven. Wilt u naast het laten bouwen van de tuinpaviljoen ook de fundering uitbesteden dan is dit mogelijk. Wij kunnen een betonnen fundering storten of betonbanden ingraven. 

 

Materialen tuinpaviljoen

De materialen die gebruikt kunnen worden zijn zeer divers. Standaard gebruiken wij geïmpregneerd vuren houten rabat planken, maar natuurlijk kunnen wij ook een ander houtsoort gebruiken zoals lariks / douglas, red cedar, eiken hout en hier kunnen we oook weer diverse planken leveren zoals standaard rabat, zweeds rabat, ruwe schaaldelen, blokhut profiel planken, etc. De ramen en deuren kunnen geleverd worden met enkel glas, dubbel glas, geïmpregneerd vuren hout of hardhout. Kortom: Wij kunnen de houten tuinpaviljoen bouwen zoals u het wenst.. 

 

         

Tuinpaviljoen Balen 

 

 

Tuinpaviljoen Bonheiden 

 

 

Tuinpaviljoen Borsbeek 

 

         

 Tuinpaviljoen Bilzen 

 

 

 TuinpaviljoenBoom 

 

 

 Tuinpaviljoen Brasschaat 

 

         

 Tuinpaviljoen Boechout 

 

 

 Tuinpaviljoen Brecht 

 

 

 Tuinpaviljoen Duffel 

 

         

 Tuinpaviljoen Edegem 

 

 Tuinpaviljoen Essen