Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284 1001Tuinhuisjes.nl         2e paasdag zijn wij gesloten!    2e paasdag zijn wij gesloten!

 

Tuinhuisje zadeldak Maaskantje

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

Snel overzicht

Het tuinhuis Maaskantje heeft een mooi zadeldak waarbij u kunt kiezen uit een aantal kleuren daksingels. Het heeft een handige kleine voorluifel zodat u optimaal gebruik kan maken van uw tuinhuis tijdens de zonnige en ook regenachtige dagen. Standaard wordt het geleverd met een enkele deur, maar u kunt kiezen uit een ruim aanbod deuren en ramen als optie voor uw tuinhuis. Het tuinhuis wordt geleverd als bouwpakket bestaande uit prefab wanden waarbij de buitenzijde betimmerd is met rabat planken. 
Het tuinhuisje wordt compleet geleverd met Komo vacuumdruk geïmpregneerd en Hifix gefixeerd vurenhout. Deze behandeling zorgt ervoor dat het hout de eerste 25 jaar niet geschilderd hoeft te worden. 


Materiaalkeuze:

Ramen
Deuren 
Houtsoorten
Dakbedekking
Dakgoten 
Fundering
Isolatie
Verf

Details

Inclusief bevestigingsartikelen.
Inclusief hang-/sluitwerk
Inclusief daksingels in de kleur rood, groen of zwart
Inclusief echt glas
Inclusief een enkele deur

De ramen zijn als optie te verkrijgen.

Bent u benieuwd welke type ramen en deuren u kunt plaatsen in dit tuinhuis? Zie overzicht ramen en deuren.
 
Wilt u het tuinhuis met zadeldak geleverd hebben in een ander houtsoort, hoogte, vorm of met isolatie? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan voor een tuinhuis met zadeldak op maat!

 

 of info@1001tuinhuisjes.nl