Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284

 

Grote tuinhuizen

Wilt u een van onze grote tuinhuizen kopen? Dat kan natuurlijk! Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod aan grote tuinhuizen speciaal voor u geselecteerd. Onze grote tuinhuizen kunnen geheel op maat geproduceerd worden en u heeft de keuze uit een heel scala aan materiaal keuze. Zo kiest u bijvoorbeeld verschillende houtsoorten zoals onder druk geïmpregneerd vurenhout, Lariks/Douglashout of Western Red Cedar. Ook kiest u zelf de verschillende ramen en deuren. Wilt u meer weten over de opties? Neem dan contact met ons op.

Weet u al waarom u een groot tuinhuis zoekt? Wij hebben namelijk speciefieke bouwwerken die onder het noeme grote tuinhuizen vallen maar die een eigen speciefieke functie hebben. Denk daarbij aan een  houten loods, houten schuur, houten huis, recreactiewoning, tuinkantoor en een  boothuis.

 

Grote tuinhuizen op maat.

Ieder groot tuinhuis kunt bij ons op maat laten maken, niks is ons te gek. Wij zijn de specialist als het om maatwerk gaat en hebben ondertussen al 1001 grote maatwerk blokhutten geleverd en geplaast. Wij hopen dat u de volgende tevrede klant bent.
Als u een offerte aanvraagt van een groot tuinhuis krijgt u van ons een gespecifeerde offerte inclusief een 3d tekening toegestuurd. Een mederwerker zal u daarna verder helpen met het begeleiden van het bouwproject. Om inspiratie op te doen kunt u altijd terecht in de showroom in Ulft of in Capelle aan de IJsel. De koffie staat voor u klaar. 

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren