Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284

 

Abonneren op RSS-feed

Tuinhuis kopen

Bent u aan het overwegen een tuinhuis te kopen, lees dan verder en kijk rond in onze webshop voor een impressie van de mogelijkheden. Mocht u snel in contact willen komen voor een maatwerk uitleg van de mogelijkheden of advies voor uw situatie, neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

  

Tuinhuis kopen, waar begint u?

De mogelijkheden zijn eigenlijk bijna onbeperkt. Voor elke situatie is er wel een geschikte tuinhuis. Van maatwerk, tot keuze uit vele standaard oplossingen. Belangrijk is om te bedenken wat het doel is van de tuinhuis alvorens tot koop over te gaan, wilt u er bijvoorbeeld een mooie veranda voor een gezellige zithoek, of is het puur een praktische opbergruimte voor bijvoorbeeld gereedschap en/of fietsen.

 

In ons assortiment vindt u vele verschillende soorten tuinhuizen die u kunt kopen, in de basis maken we onderscheid op een aantal onderwerpen:
- De vorm (afmetingen) en het dak (plat dak, zadel dak, enz.)
- Met of zonder overkapping
- Met of zonder veranda
- Soort hout

 

Uiteraard speelt er nog meer mee, zoals wel of geen ramen, isolatie, fundering, enz.  Hier leest u alles over op onze tuinhuis informatie pagina.

  

Oriënteren of weet u het al?

Misschien heeft u al helemaal voor zich wat u zoekt, maar het kan ook zijn dat u nog geen idee heeft waar u naar op zoek bent en wat mogelijk is. We raden daarom aan om eens rustig in ons tuinhuizen assortiment rond te kijken. Wilt u eens diversen modellen in het echt uitgestald zien? Bezoek dan onze showroom in Ulft of Capelle aan den Ijssel. In deze ruime, verwarmde showrooms staan diversen tuinhuizen met verschillende vormen en verschillende materialen uitgebeeld.

 

1001 tuinhuisjes is de tuinhuis specialist als het gaat om op maat laten makenvan uw tuinhis tegen een aantrekkelijke prijs. De tuinhuisjes die vermeld staan in de webshop kunnen naar wens gefabriceerd worden in onze eigen fabriek. Bij de meeste tuinhuizen die u wilt kopen kunt u zelf de prijstabel invullen zodat de prijs direct zichtbaar wordt.

 

Hieronder een greep uit ons assortiment aan tuinhuizen, maar kijk vooral verder op de site voor een compleet overzicht van het aanbod.

Artikelen 1 tot 20 van 22 in totaal

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 20 van 22 in totaal

per pagina

Van hoog naar laag sorteren