Welkom bij 1001 Tuinhuisjes

Tuinhuis met overkapping platdak Harkema

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Snel overzicht

Tuinhuis met luifel / overkapping type Harkema wordt geleverd als bouwpakket in prefab wanden. De wanden van dit tuinhuis bestaat uit Zweeds vuren rabat en dat geeft een landelijke uitstraling. Het tuinhuis wordt geleverd met een plat dak wat iets afloopt zodat er geen water op het dak kan blijven staan. Standaard wordt een enkele dichte deur geleverd, maar natuurlijk kunnen we ook andere deuren leveren. Het raam is als optie mee te leveren. 


Bereken hieronder uw prijs en bestel mogelijk direct via de bestelknop. Het is natuurlijk ook mogelijk om een gratis offerte aan te vragen via de groene offerte knop onderaan de pagina.


 

Vul de breedte maat van het tuinhuis in CENTIMETERS in.
 
Vul de diepte maat van het tuinhuis in CENTIMETERS in.
 
Vul de breedte maat van de luifel in CENTIMETERS in.
 
Vul de diepte maat van de luifel in CENTIMETERS in.
 
U kunt de achterwand van de luifel dicht maken. Dit kan geheel dicht, maar het kan ook voor een gedeelte dicht. Voorbeeld: Is de luifel 400 cm breed en u wilt de achterwand geheel dicht dan vult u hieronder 400 cm in. Wilt u de achterwand voor een gedeelte dicht. Bijvoorbeeld 200 cm, dan vult u 200 cm in. Natuurlijk kan dit ook per centimeter. Neem dan altijd de eerst volgende lengte.
 
U kunt de zijwand van de luifel dicht maken. Dit kan geheel dicht, maar het kan ook voor een gedeelte dicht. Voorbeeld: Is de luifel 300 cm diep en u wilt de zijwand geheel dicht dan vult u hieronder 300 cm in. Wilt u de zijwand voor een gedeelte dicht. Bijvoorbeeld 200 cm, dan vult u 200 cm in. Natuurlijk kan dit ook per centimeter. Neem dan altijd de eerst volgende lengte.
 
Standaard wordt een enkele deur geleverd. Wilt u een dubbele deur i.p.v. de enkele deur? Vul dan "Ja" in. In overleg met u wordt bepaald welk type deur en welke positie de deur in de wand moet hebben.
 
Geef aan of u 1 of meerdere ramen in de wand bevestigd wilt hebben. In overleg met u wordt bepaald welk type raam en welke positie het raam in de wand moet hebben.
 

* Verplichte velden

Details

- Totale hoogte: ca. 245 cm
- Dikte staanders onder de luifel 88x88 mm
- De wanden van het tuinhuis bestaan uit frames die betimmerd zijn met Zweeds vuren houten rabat planken.
- Het dak loopt af zodat er geen water op blijft staan.
- Het tuinhuisje wordt compleet geleverd met Komo vacuumdruk geïmpregneerd en Hifix gefixeerd vurenhout. Deze behandeling zorgt ervoor dat het hout de eerste 25 jaar niet geschilderd hoeft te worden. 
 

- Inclusief bevestigingsartikelen.
- Inclusief hang-/sluitwerk
- Inclusief EPDM dakbedekking
- Incl. PVC gootuitloop c.a. 30 cm
- Inclusief echt glas
 

Bent u benieuwd welke type ramen en deuren u kunt plaatsen in dit tuinhuis? Zie overzicht ramen en deuren.

Natuurlijk kunnen er ook wanden in de overkapping geplaatst worden. U kunt zelf kiezen wat de lengte van deze wanden moeten worden. De lengte's gaan per meter. Hieronder een paar voorbeelden:
 

    
Tuinhuis + Overkapping met een dichte achterwand
en een dichte zijwand  
  Tuinhuis + Overkapping met een dichte achterwand


Zit uw tuinhuis met overkapping zoals u het wenst er nog steeds niet tussen
? Wilt u bijvoorbeeld een ander houtsoort, wilt u een andere hoogte of moet de vorm net wat anders? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!
 

 of info@1001tuinhuisjes.nl


U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

   

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.