Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284 1001Tuinhuisjes.nl wenst u een bijzonder mooi en goed 2019.

 

Trekkershut kopen? trekkershutten op maat

Trekkershut

1001tuinhuisjes levert diverse trekkershutten van hout in alle soorten en maten. Onze productie kan een trekkershut maken met een strak design uiterlijk, maar ook een trekkershut met een Oostenrijks uiterlijk kunnen wij maken. Of het nu gaat om een trekkershut bestaande uit blokhut profiel planken of kant en klare wanden die geïsoleert zijn? Wij maken het ! Een trekkershut kan samengesteld worden met de houtsoort, ramen, deuren, dakbedekking, etc. naar keus. Hieronder kunt u een paar voorbeelden bekijken en eventueel direct een offerte aanvragen. 


Trekkershut bouwen

Onze trekkershutten worden in eigen fabriek als bouwpakket gefabriceerd met duidelijke bouwbeschrijving. Natuurlijk kunnen wij de bouw voor u verzorgen. Naast het bouwen van de trekkershut kunnen wij ook de fundering, elektra, schilderwerk en indeling voor u verzorgen. 

 

Prijzen trekkershut

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een trekkershut op maat. Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen nemen wij contact met u op om de wensen kort door te nemen. Zodra uw wensen duidelijk zijn zullen wij een prijs voor u berekenen. Natuurlijk kunnen wij ook bij u langs komen voor een gesprek.

 

            

 Trekkerhut Montana 

 

 

 Trekkershut Idoha 

 

 

 Trekkershut New Mexico 

 

         

 Trekkershut Wyoming 

 

 

 Trekkershut Nevada 

 

 

 Trekkershut Arizona 

 

         

 Trekkershut California 

 

 

 Trekkershut Colorado 

 

 

 Trekkershut Oklahoma 

 

         

 Trekkershut Oregon 

 

 Trekkershut Utah 

   Trekkershut Washington