Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284

.

Houten recreatiewoning op maat kopen d.m.v. houtbouw

Houten recreatiewoning

1001 Tuinhuisjes fabriceerd in eigen beheer recreatiewoningen in diverse soorten en maten. Bij ons is alles mogelijk ! Hieronder vindt u diverse modellen recreatiewoningen. Een recreatiewoning kan gebouwd worden in de houtbouw methode of de houtstapelbouw methode wat ook wel bekend staat als een blokhut. Bij houtstapelbouw bestaan de wanden uit blokhut-profiel planken in verschillende dikte's zoals 44, 68, 90 mm, etc. Hoe dikke de plank des te beter de recreatiewoning isoleert. Wij kunnen de houten woning ook fabriceren in de houtbouw methode. Hierbij worden de wanden van de houten chalet in de fabriek kant en klaar gemaakt. De buitenzijde en binnenzijde van de wanden kunnen betimmerd worden met een houtsoort naar keus. Tussen de 2 lagen hout zullen wij isolatiemateriaal toevoegen. Hieronder zijn recreatiewoningen afgebeeld in de houtbouw methode, behalve de laatste 3 woningen. Deze zijn gefabriceerd in de houtstapelbouw methode.
 

Recreatiewoning bouwen

Een houten recreatiewoning kunnen wij als bouwpakket leveren, maar natuurlijk kunnen wij ook de bouw voor u verzorgen. Naast het bouwen van de houten woning kunnen wij alles voor u verzorgen van A tot Z zoals de betonnen fundering, elektra, schilderwerk, inrichting zoals wc, keuken en leidingwerk.
 

Recreatiewoning ontwerpen

Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een recreatiewoning. Wij komen graag bij u langs om alle wensen met u door te nemen. U kunt ook bij ons langs komen. Wij hebben diverse showmodellen opgesteld die u kunt komen bekijken. U kunt tevens onze fabriek bekijken. Dit gaat uitsluitend op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op.

         

 Recreatiewoning Bilthoven 

 

 

 Recreatiewoning Spakenburg 

 

 

 Recreatiwoning Baarn 

 

         

 Recreatiewoning Nijkerk 

 

 

 Recreatiewoning Hoevelaken 

 

 

 Recreatiewoning Leusden 

 

         

 Recreatiewoning Ankeveen 

 

 

 Recreatiewoning Weesp 

 

 

Recreatiewoning Kortenhoef 

 

         

 Recreatiewoning Overmeer 

 

 

 Recreatiewoning Kockengen 

 

 

 Recreatiewoning Linschoten 

 

         

 Recreatiewoning Nieuwkoop 

 

 

 Recreatiewoning Lisse 

 

 

 Recreatiewoning Aalsmeer 

 

         

 Recreatiewoning Spakenburg 

 

 

 Recreatiewoning Appel 

 

 

 Recreatiewoning Uithoorn

 

         

Recreatiewoning Den Haag  

   Recreatiewoning Zoetermeer     Recreatiewoning Gouda