Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284

Bezoek ook eens onze andere shop: 

Abonneren op RSS-feed

Prieel kopen

U wilt een prieel kopen?

Als u van plan bent om een prieel te kopen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een prieel is een fijne plek om de nazomer door te brengen of in het voorjaar te genieten van uw tuin. Zoek op onze site uw gewenste prieel en laat deze op maat maken en aanpassen naar uw persoonlijke wensen. Zoals u kunt zien hebben wij een legio aan standaard modellen maar ons specialisme is het leveren van maatwerk. Zo heeft u een uniek prieel die u nergens anders zult tegen komen. Een prieel kopen is een investering die zichzelf terugbetaald zodra u uw huis gaat verkopen. Want wie wil er nu niet een prieel in zijn of haar tuin.  

Welke houtsoort kan ik kiezen als ik een prieel ga kopen?

Bent u er uit welk model het beste zal staan in uw tuin? Mocht u dan een prieel bij ons kopen, dan kan deze in verschillende houtsoorten gemaakt worden. U heeft de keuze uit verschillende soorten duurzaam of verduurzaamd hout. Kies bijvoorbeeld voor onder druk geïmpregneerd vurenhout of voor het ruwere en robuustere Lariks/Douglashout. Voor meer informatie kijk op de pagina houtsoorten.

 

Kan ik het prieel ergens bekijken?

Mocht u voordat u het prieel gaat kopen eerst nog enkele modellen willen zien en meekijken op welke manier wij werken, dan kunt u altijd even binnenwandelen in één van onze showrooms. In Capelle aan den IJssel vindt u een grote showroom van 700m2 waar verschillende modellen staan en waar één van onze medewerkers u verder kan helpen. In Ulft hebben wij onze fabriek en showroom. Hier kunt u ook modellen zien en een kijkje nemen hoe een prieel gemaakt wordt. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen. Of kom langs, wij heten u van harte welkom en de koffie staat klaar.

15 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren