Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284

 

Abonneren op RSS-feed

Maatwerk overkappingen

Bent u zoek naar een maatwerk overkapping?

Bij 1001 Tuinhuisjes bent u aan het juiste adres voor overkappingen op maat. U kunt kiezen uit ons uitgebreide assortiment aan carports, prieëlen, en veranda’s. Deze zijn geheel naar uw eigen wensen aan te passen. U kunt natuurlijk altijd een eigen idee aanleveren waar wij in samenspraak met u, een ontwerp en een aantrekkelijke offerte voor kunnen maken. Wij kunnen maatwerk leveren tot op de centimeter nauwkeurig zodat u een unieke overkapping heeft. Uw wensen zijn onze uitdagingen. Dus wilt u een overkapping kopen aarzel niet en neem contact met ons op.

 

Welke houtsoorten worden gebruikt voor de overkappingen?

Als u er voor kiest om bij ons een overkapping samen te laten stellen, dan bent u verzekerd van professionele hulp. Wij laten niks aan het toeval over zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Doordat wij werken met duurzaam hout zoals onder keteldruk geïmpregneerd vuren- en Douglashout is een levensduur van 25 jaar gegarandeerd. Hier vindt u een impressie van de verschillende houtsoorten. U kunt uw overkapping nog meer eigen maken door het te schilderen met verf van Koopmans Perkoleum. Hieronder ziet u verschillende modellen overkappingen. Ziet u er een die u aanstaat, vraag dan een offerte aan en een van onze medewerkers doet u dan een mooie aanbieding.

 

Wilt u een indruk krijgen van maatwerk overkappingen?

Als u online een indruk wilt krijgen van wat allemaal mogelijk is bij 1001tuinhuisjes, kijkt u dan eens op de volgend pagina's. Afdak pergola hooischuur Lariks / douglas overkapping 

Wilt u liever de overkappingen in het echt bekijken onder het genot van een kop koffie? Maak dan afspraak met ons in de showroom in Capelle aan de ijssel of in onze showroom in Ulft. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder om samen met u uw droom overkapping samen te stellen. Wij heten u van harte welkom.

20 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren