Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284

Bezoek ook eens onze andere shop: 

Abonneren op RSS-feed

Lariks overkapping

Bent u van plan een Lariks overkapping te kopen?

U wilt een Lariks overkapping kopen? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Bij ons kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment aan overkappingen gemaakt van Lariks hout. Dit hout kenmerkt zich door zijn rode kleur en zijn robuuste uiterlijk. Ideaal voor als u een landelijke tuin hebt of een moderne tuin met een stoere uitstraling. Vraag eens via de mail of telefoon naar de mogelijkheden om een Lariks overkapping te kopen.

 

Wat is Lariks hout?

Als u een Lariks overkapping gaat kopen, dan koopt u kwaliteit. Het hout heeft een gemiddelde levensduur van ongeveer 30 jaar. Dit West-Europese hout heeft een rode uitstraling en wordt ruw geleverd. Het hout zal in de loop der tijd vergrijzen tenzij u dit hout behandeld. Voor overige informatie kunt u de pagina houtsoorten bezoeken. Ook kan u de Lariks overkapping behandelen met Beits van Koopmans. Vraag bij één van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

U wilt een Lariks overkapping kopen en wilt enkele voorbeelden zien?

U kunt in één van onze showrooms de Lariks overkapping die u wilt kopen komen bekijken. Er staan overkappingen in verschillende houtsoorten, maar deze kunnen ook uitgevoerd worden in Lariks. Wij hebben een showroom in Capelle aan den IJssel en een showroom/fabriek in Ulft, in de buurt van Doetinchem. Kom eens langs en laat u inspireren en informeren. Ook kunt u via onze site altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Vergeet niet dat wij de specialist zijn in maatwerk, niks is ons te gek.

9 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren