Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284 1001Tuinhuisjes.nl wenst u een bijzonder mooi en goed 2019.

 

Houten terrasoverkapping kopen

Houten terrasoverkapping kopen op maat

1001 Tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk, dus ook in een houten terrasoverkapping kopen op maat. Heeft u nu een overkapping cq terras afdak gezien, maar de afmeting past net niet? Wij kunnen u helpen met een houten vrijstaande of veranda vast aan huis gemonteerd. Wij kunnen een houten overkapping voor uw terras fabriceren van vuren hout, hardhout of eiken hout met gebinten wat een geweldige robuuste landelijke uitstraling geeft. Hieronder hebben wij diverse voorbeelden voor u op een rijtje gezet. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen in onze werkplaats.

 

Houten terrasoverkapping (vast)

Een houten terrasoverkapping kan perfect gemaakt geworden in de stijl van uw huis. Heeft u een modern huis dan kunnen wij een terrasoverkapping van hout maken met een platdak en rechte lijnen . Heeft u nu een klassiek huis dan kunnen wij eventueel gebruik maken van eiken gebinten. Noem het maar op.. Wij kunnen het maken voor u. De dikte van de palen, houtsoort en type dak zullen wij met u bespreken. U kunt gebruik maken van doorzichtige PVC polycarbonat platen, of dakbeschot met dakshingles, EPDM of dakpannen.

 

Houten overkapping terras (vrijstaand)

Wij kunnen een terrasoverkapping ook vrijstaand bouwen. Wij hebben hiervan een aantal producten vermeld staan in de categorie prieel, maar een terrasoverkapping kan eventueel ook gebruikt worden als carport. Of u nu kiest voor een overkapping terras met een platdak, zadeldak of piramidedak, een terrasoverkapping met 4 palen, 6 palen, 8 palen, 10 palen, etc. 1001Tuinhuisjes kan het maken zoals u het wenst. Een terrasoverkapping cq. prieel kan vrijstaand geplaatst worden, maar het kan wel vervelend zijn dat u dan in de wind komt te zitten, maar hiervoor kunnen wij dichte zijwand tussen de palen monteren zodat u uit de wind komt te zitten.

Bekijk hier onze Terrasoverkappingen top 5 
 

Houten terrasoverkapping kopen

Heeft u een houten overkapping voor uw terras gezien in onze webshop? Vraag dan een offerte aan en wij zullen de wensen met u bespreken om samen een ontwerp te maken wat u aanspreekt. Zodra u akkoord gaat met onze offerte zullen wij de terrasoverkapping voor u maken in de werkplaats en eventueel bij u opbouwen. Wij kunnen een houten terrasoverkapping bouwen binnen 1 à 2 dagen. Het ligt eraan hoe groot de terrasoverkapping is. 
 

   

 Terrasoverkapping Oss 

 

 

 Terrasoverkapping Tilburg 

 

 

 Terrasoverkapping Vught 

 

       

 Terrasoverkapping Den Bosch 

 

 

 Terrasoverkapping Boxtel 

 

 

 Terrasoverkapping Best 

 

   

 Terrasoverkapping Helmond 

 

 

 Terrasoverkapping Tilburg 

 

 

 Terrasoverkapping Oosterhout 

 

   

 Terrasoverkapping Gorinchem 

 

 

 Terrasoverkapping Breda 

 

 

 Terrasoverkapping Middelburg 

 

     

 Terrasoverkapping Goes 

 

 

 

 Terrasoverkapping Zierikzee 

 

 

 

 Terrasoverkapping Vlissingen 

 

 

   

 Terrasoverkapping Domburg 

 

 

 Terrasoverkapping Terneuzen 

 

 

 Terrasoverkapping Roosendaal 

 

       

Terrasoverkapping Helwijk 

 

 

Terrasoverkapping Klundert 

 

 

 Terrasoverkapping Moerdijk 

 

       

Terrasoverkapping Dinteloord 

 

 

Terrasoverkapping Fijnaart 

 

 

Terrasoverkapping Made 

 

       

Terrasoverkapping Zeeland 

 

 

 Terrasoverkapping Lith