Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284

 

Houten huis kopen? Een houten woning bouwen d.m.v. houtbouw

Houten huis

Een houten huis is van uiterst solide kwaliteit en kan gefabriceerd worden in de houtbouw methode (prefab wanden) of in blokhut systeem. Onze houten huizen worden in de fabriek gebouwd door echte vakmensen. Een houten huis kan samengesteld worden zoals u het wenst. Bijna alles is mogelijk tegen de beste kwaliteiten. Naast het fabriceren van een houten huis kunnen wij ook de totale indeling voor u verzorgen. Een badkamer, keuken, vloer, etc. kunnen wij plaatsen.
 

Materialen houten huis

Zoals wij eerder aangaven kunnen wij een houten huis bouwen in de houtbouw methode of blokhut systeem bouw. Indien het huis van hout gebriceerd wordt in prefab elementen kunnen wij de buitenzijde betimmeren in verschillende houtsoorten. In bijvoorbeeld een landelijke omgeving zal zweeds rabat planken erg mooi naar voren komen, maar bij een modern houten woning zal de standaard rabat planken weer beter tot z'n recht komen. Een houten woning kopen d.m.v. samengestelde blokhut profiel balken zoals hieronder afgebeeld bij "houten huis Den Haag" heeft als grote voordeel dat het hout uit zichzelf erg goed isoleert. Deze blokhutten hebben natuurlijk ook een eigen karakter.
 

De fundering en eventueel gemetselde borstwering kunnen wij ook voor u verzorgen. Als dakbedekking wordt meestal gebruik gemaakt van aluminium dakpanplaten of dakpannen, maar wilt u een rieten dak dan is dit geen enkel probleem.  

 

       

Houten huis Overmeer   

 

 

 Houten huis Nijkerk 

 

 

 Houten huis Leusden 

 

         

 Houten huis Alsmeer 

 

 Houten huis Uithoorn 

 

 Houten huis Den Haag