Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284

Bezoek ook eens onze andere shop: 

Abonneren op RSS-feed

Goedkope houten schuur

Goedkope houten schuur

De houten schuren die vermeldt staan in deze categorie zijn opgebouwd uit geimpregneerde prefab wanden, ramen en deuren. De goedkope houten schuren kunnen ook geleverd worden met een luifel of veranda. Bij ieder product kunt u direct een bestelling doen via de oranje knop. Een goedkope houten schuur wordt als bouwpakket thuis geleverd door heel Nederland en België. U kunt de schuur ook laten opbouwen door ons montage team.


Goedkope houten schuur kopen

Wilt u een houten schuur in de webshop kopen? Indien u een houten schuur heeft gevonden op onze site die u aanspreekt kunt u deze makkelijk, snel en veilig bestellen via de bestelknop. U geeft aan welke opties u bij de goedkope schuur geleverd wilt hebben. Zodra u de keuze heeft gemaakt zal er direct een prijs zichtbaar zijn. Is de prijs interessant voor u dan kunt u de houten schuur direct online kopen. Zodra wij de bestelling van de schuur binnen hebben zullen wij contact met u opnemen om alle details met u door te nemen.
 

Houten schuur op maat

Wilt u ondanks de brede keuze aan mogelijkheden toch een houten schuur op maat laten maken door ons? U kunt bij iedere houten schuur een offerte aanvragen voor een houten schuur op maat. U geeft de wensen door aan ons en wij zullen u z.s.m. een maatwerk offerte toesturen. Bekijk ook eens onze pagina houten garages en houten bergingen voor meer voorbeelden.