Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284

Bezoek ook eens onze andere shop: 

Abonneren op RSS-feed

Goedkope houten garage

Goedkope houten garage

Alle houten garages die vermeldt staan in deze categorie worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Onze goedkope houten garages worden in prefab wanden als bouwpakket geleverd. Bekijk hieronder onze modellen met prijzen. Iedere garage kan tegen een meerprijs bij u worden opgebouwd door ons montage team.
 

Goedkope houten garage kopen

De goedkope houten garage kunt u direct online bestellen in de webshop. Zodra wij de bestelling van de garage binnen hebben zullen wij telefonisch contact met u opnemen om alle details te bespreken hoe de houten garage uitgevoerd moet worden. De houten garages worden in prefab wanden gefabriceerd in de fabriek. Let op dat de wanden van de houten prefab garage redelijk hoog zijn tot wel 220 cm en een lengte kunnen hebben van maximaal 360 tot 400 cm cm. Deze prefab wanden zullen wel toegankelijk moeten zijn naar uw tuin. Indien dit niet het geval is kunt u er altijd voor kiezen om een goedkope houten garage te kopen van houtstapelbouw (blokhut garage). Deze houten garage's worden als een bouwpakket geleverd en worden plank voor plank opgestapeld. Bekijk ook eens de categorie goedkope houten bergingen of goedkope houten schuren voor meer modellen.

 

Goedkope houten garage op maat

Zit de houten garage er niet tussen zoals u het graag wilt hebben? Wij kunnen alle modellen die vermeld staan op onze site op maat fabriceren zoals u het graag wilt hebben. U kunt via de groene offerte aanvraag knop geheel vrijblijvend een offerte / prijs bij ons opvragen.