Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284

Bezoek ook eens onze andere shop: 

Abonneren op RSS-feed

Goedkope houten berging

Budget houten bergingen

In deze categorie vindt u houten bergingen uit onze budget serie. De houten bergingen worden d.m.v. skeletbouw gefabriceerd in de fabriek en als bouwpakket geleverd. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de houten bergingen door ons op te laten bouwen.
 

Goedkope houten berging kopen

De houten bergingen die vermeld staan in deze categorie kunt u direct online kopen via de webshop. Heeft u een berging gezien die u aanspreekt kunt u via de oranje bestelknop direct bestellen. Onze levertijden variëren tussen de 3 en 5 weken. Bij ieder product staan diverse opties vermeld zoals o.a. een hardhouten funderingsregel, houten binnen vloer, dakgootset of montage. Geef aan van welke opties u gebruik wilt maken en bestel deze direct mee. 
 

Houten berging op maat

Natuurlijk kunnen we de houten bergingen ook op maat fabriceren. Heeft u een berging gezien die u aanspreekt, maar u wilt het toch net iets anders hebben dan wij aanbieden? Vraag dan gerust een maatwerk offerte bij ons aan. Dit is geheel vrijblijvend. In de categorie "houten berging" staan bergingen afgebeeld die op maat te bestellen zijn. Iedere afmeting is mogelijk. Naast de afmeting kan de berging ook geleverd worden met ramen, deuren, dakbedekking en houtsoort naar keus.  Bekijk ook eens onze categorie goedkope tuinhuisjes voor meer voorbeelden.