Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284

.

Goedkope tuinhuis op maat

Goedkoop tuinhuis

Een goedkoop tuinhuis heb je in alle soorten en maten. Op deze pagina vindt u tuinhuisjes die wij tegen een zeer aantrekkelijk tarief kunnen aanbieden. Het materiaal die gebruikt wordt bij deze goedkope tuinhuizen zijn prefab wanden die bekleedt zijn met rabat planken. De rabatplanken zijn meestal geimpregneerd en hebben standaard een dikte van ca. 19mm. Hieronder vindt u diverse tuinhuisjes met verschillende dakvormen, afmetingen en indelingen van ramen en deuren. Een goedkoop tuinhuis met een overkapping of luifel is tegenwoordig erg populair omdat u een houten berging en veranda in één hebt. Het tuinhuis kan gebruikt worden als bergruimte en de overkapping kan ideaal gebruikt worden om gezellig onder te vertoeven.

 

Goedkope tuinhuisjes op maat

Heeft u een voordelig tuinhuisje gezien in onze webshop, maar de afmeting past niet of u wilt de ramen en deuren op een andere plek geplaatst hebben? 1001 Tuinhuisjes kan alle tuinhuisjes die vermeld staan op het internet op maat fabriceren zoals u het wenst. De goedkope tuinhuisjes worden gemaakt d.m.v. houtbouw wat betekend dat we de tuinhuisjes opbouwen d.m.v. prefab wanden. Zo kunt u zelf de houtsoorten samenstellen, heeft u de keuze in verschillende ramen, deuren en kunt u ook bepalen welke dakvormen u mooi vindt.

 

Een goedkoop tuinhuisje kopen

Hieronder staan diverse goedkope tuinhuizen afgebeeld. U kunt de goedkope tuinhuisjes direct bestellen om naar de categorie aanbieding tuinhuisjes te gaan, maar u kunt ook een prijs aanvragen om op de groene "offerte aanvraag" knop te drukken die onder het plaatje staat. 
 

  

 Tuinhuis Amsterdam 

 

 

 Tuinhuis Helmond 

 

 

 Tuinhuis Zutphen 

 

   

 Tuinhuis Etten-Leur 

 

 

 Tuinhuis Terborg 

 

 

 Tuinhuis Emmen