Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284

 

Een robuuste eiken schuur of bijgebouw op maat laten maken?

Eiken schuur

Deze geweldige eiken schuren hebben een prachtige uitstraling! Mede door de dikke balken, dakconstructie en prachtige eiken hout zullen deze eiken schuren perfect passen in een landelijke omgeving. Een eiken schuur is mede door het sterke eiken hout onverwoestbaar. Hieronder staan verschillende schuren afgebeeld die functioneren als een houten garage, eiken kapschuur of houten schuur. De eiken schuren worden in eigen beheer gefabriceerd en hierdoor kunnen wij perfect inspelen op uw wensen.

 

Eiken schuur bouwen

Een eiken schuur kunnen wij leveren als bouwpakket. Bij levering van de eiken schuur wordt een duidelijke bouwtekening meegeleverd. Natuurlijk kunnen wij het ook bouwen tegen een meerprijs. Het bouwen van deze eiken schuren gebeurt door heel Nederland en België. Wij kunnen alles verzorgen van A tot Z. De betonnen fundering, aanleg elektra, schilderwerk, etc kunnen wij allemaal verzorgen. Indien een eiken schuur gebruikt wordt als chalet om in te wonen kunnen we de inrichting zoals wc, keuken, etc ook verzorgen.
 

Prijzen eiken schuur

Bent u benieuwd wat een eiken schuur naar uw wensen gaat kosten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan! U kunt hieronder bij iedere type eiken schuur een offerte aanvragen d.m.v. de groene knop te gebruiken. Zodra wij de offerte aanvraag hebben ontvangen zullen wij contact met u opnemen om de wensen door te nemen. Zodra uw wensen bij ons bekend zijn zullen wij een prijs voor u berekenen. Indien gewenst komen wij graag bij u langs om de offerte persoonlijk toe te lichten.


 of info@1001tuinhuisjes.nl

 

            

 Eiken schuur Smilde 

 

 Eiken schuur Assen 

 

 Eiken schuur Hoogeveen 

         

 Eiken schuur Rolde 

 

 

 Eiken schuur Emmen 

 

 

 Eiken schuur Steenwijk 

 

         

 Eiken schuur Wolvega 

 

 

 Eiken schuur Wolvega 

 

 

 Eiken schuur Heerenveen 

 

         

 Eiken schuur Meppel 

 

 

 Eiken schuur Rouveen 

 

 

 Eiken schuur Hardenberg 

 

         

 Eiken schuur Dedemsvaart