Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284

Bezoek ook eens onze andere shop: 

Abonneren op RSS-feed

Douglas overkapping

U wilt een Douglas overkapping kopen?

Als u van plan bent een Douglas overkapping te kopen dan bent u bij 1001 Tuinhuisjes aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u een scala aan overkappingen die allen uitgevoerd kunnen worden in Douglashout. Douglashout wordt ruw geleverd en is dus zeer geschikt voor een robuuste stoere uitstraling in uw tuin. Neem eens een kijkje op onze website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Voor meer informatie over het kopen van een overkapping kijkt u op de pagina overkapping kopen.

 

Waarom een Douglas overkapping kopen?

Met het kopen van een Douglas overkapping weet u zeker dat u de komende drie decennia voorzien bent van een mooie stevige overkapping. De gemiddelde levensduur is namelijk ongeveer 30 jaar. Douglashout is afkomstig van de Douglasspar en heeft een rode kleur. Door zijn natuurlijke uiterlijk zal dit zeker mooi staan in verschillende soorten tuinen, van authentiek tot modern. Als u een overkapping in Douglas hout laat uitvoeren verhoogt het de waarde van uw huis. Zeg nu zelf, wie wil er nu niet een Douglas overkapping in de tuin. Wilt u meer weten over de verschillende houtsoorten kijk dan op de betreffende pagina. Wilt u het verschil zien met Lariks hout, kijk dan op de pagina Lariks overkappingen.

 

Waar kan ik voorbeelden zien van een Douglas overkapping?

Bent u benieuwd op welke manier wij werken, of hoe de Douglas overkapping die u wilt kopen is opgebouwd? Dan heten wij u van harte welkom in één van onze showrooms in Capelle aan den IJssel of Ulft. In Capelle aan den IJssel hebben wij een ruime indoorshowroom van 700m2 waar u rustig kan rondkijken en één van onze collega’s u van de nodige informatie kan voorzien. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom en fabriek in Ulft, waar onze medewerkers u materialen en enkele overkappingen kunnen laten zien. Via de website kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

8 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren