Advies nodig? Tel: 0031 (0)315 - 785284 1001Tuinhuisjes.nl

 

Dierenverblijf.. Bekijk hier houten dierenverblijven op maat

Dierenverblijven

Uw dier verdiend natuurlijk het allerbeste. Onze dierenverblijven kunnen geleverd en opgebouwd worden in alle maten, vormen en prijzen. U zegt het maar en wij kunnen het maken voor u! Zo heeft u bijvoorbeeld een klein dierenverblijf voor uw kippen, geit, hond of een grote houten paardenstal. Onze dierenverblijven kunnen gefabriceerd worden verschillende houtsoorten, maar de meest gebruikelijke houtsoort is geïmpregneerd vuren hout zoals hieronder te zien is bij dierenverblijf type de Haan. 


Hieronder staan een paar dierenverblijven afgebeeld die ook weer onderverdeelt kunnen worden in een paardenstal, geitenhok of schuilstal. Een dierenverblijf kan geleverd worden als een bouwpakket in complete prefab wanden of in losse blokhut profiel planken. Een handige bouwtekening wordt altijd meegeleverd. Wilt u de montage uitbesteden dan kunnen wij dit natuurlijk ook voor u verzorgen.  

 

Prijzen houten dierenverblijf

Bent u benieuwd naar onze prijzen voor een houten dierenverblijf? Via de groene offerte knop kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Zodra wij de aanvraag hebben binnen gekregen zullen wij contact met u opnemen en een prijs toesturen. Naast het leveren van een dierenverblijf kunnen wij ook zorgdragen voor het fundament en schilderwerk. (Niet bij ieder model is dit mogelijk).
 

         

Dierenverblijven Damme 

 

Dierenverblijven De Haan 

 

Dierenverblijven De Panne 

         
         

 Dierenverblijven Deerlijk 

   Dierenverblijven Diksmuide     Dierenverblijven Gistel 
         
         

 Dierenverblijven Gistel 

   Dierenverblijven Harelbeke     Dierenverblijven Hooglede 
         
         
Dierenverblijven Ichtegem     Dierenverblijven Knokke